HTML

agresszívkismalac

mikrofonpróba

ÉS EZ A HOSSZÚ LEÍRÁS VAJON HOL JELENIK MEG? ÉS EZ A HOSSZÚ LEÍRÁS VAJON HOL JELENIK MEG? ÉS EZ A HOSSZÚ LEÍRÁS VAJON HOL JELENIK MEG?

Friss topikok

  • Knapp, aki Schwachta Szókratésszel lehet azonos: 999 (2013.06.21. 09:33) elefes

Címkék

Archívum

hajosnép

2012.01.22. 10:06 | cirkáló | Szólj hozzá!

 http://hajosnep.hu/

 

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL EGYESÜLETÜNKET!

Az elmúlt években bebizonyítottuk, hogy - mint a legrégebbi alapítású és ma is működő, egyben a legnagyobb taglétszámú magyar hajózástörténeti civil szervezet - az ország egész területén rendszeresen jelentkező ismeretterjesztő programjainkkal, illetve országos jelentőségű kiemelt rendezvényeinkkel egyre alaposabban tárjuk fel és mind többekkel ismertetjük meg a hazai hajózás múltját, ápoljuk jeles hagyományait és (a számunkra adott keretek között) alakítjuk a jövőjét is. Járuljon hozzá Ön is adója 1%-val, hogy továbbra is hiteles forrása lehessünk a hajózás története iránt érdeklődőknek és a hazai hajózási identitás fejlesztésének. A támogatáshoz adóbevallásában adószámunkat kell megadnia!

Adószám: 18253014-1-41

A bejegyzés trackback címe:

https://milyenblognincsmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr583690659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása