HTML

agresszívkismalac

mikrofonpróba

ÉS EZ A HOSSZÚ LEÍRÁS VAJON HOL JELENIK MEG? ÉS EZ A HOSSZÚ LEÍRÁS VAJON HOL JELENIK MEG? ÉS EZ A HOSSZÚ LEÍRÁS VAJON HOL JELENIK MEG?

Friss topikok

  • Knapp, aki Schwachta Szókratésszel lehet azonos: 999 (2013.06.21. 09:33) elefes

Címkék

Archívum

elefes

2012.01.22. 22:08 | estrella negra | 9 komment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam fermentum eros sit amet tortor commodo tristique sit amet in libero. Curabitur rhoncus, eros id ultricies faucibus, diam velit congue lorem, a sodales sapien metus at sapien. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Sed adipiscing aliquet nunc eu venenatis. Duis eget massa nec elit facilisis condimentum id vel velit. Aenean ut nisi purus, sit amet adipiscing augue. Suspendisse euismod, elit nec adipiscing varius, magna mauris porttitor tortor, vitae vestibulum lorem orci eu nulla. Nullam at eros a purus ornare placerat.

· 4 trackback

hajosnép

2012.01.22. 10:06 | cirkáló | Szólj hozzá!

 http://hajosnep.hu/

 

TÁMOGASSA ADÓJA 1%-VAL EGYESÜLETÜNKET!

Az elmúlt években bebizonyítottuk, hogy - mint a legrégebbi alapítású és ma is működő, egyben a legnagyobb taglétszámú magyar hajózástörténeti civil szervezet - az ország egész területén rendszeresen jelentkező ismeretterjesztő programjainkkal, illetve országos jelentőségű kiemelt rendezvényeinkkel egyre alaposabban tárjuk fel és mind többekkel ismertetjük meg a hazai hajózás múltját, ápoljuk jeles hagyományait és (a számunkra adott keretek között) alakítjuk a jövőjét is. Járuljon hozzá Ön is adója 1%-val, hogy továbbra is hiteles forrása lehessünk a hajózás története iránt érdeklődőknek és a hazai hajózási identitás fejlesztésének. A támogatáshoz adóbevallásában adószámunkat kell megadnia!

Adószám: 18253014-1-41